Hlavní menu:

22.08.2012, autor: KOK, kategorie: EKOSPOL - Kyje-Hutě

Magistrát vydal rozhodnutí k odvolání k umístění "Panorama Kyje II"

Magistrát vydal rozhodnutí k odvolání k umístění

Odbor stavební Magistrátu hlavního města Prahy zveřejnil na úřední desce rozhodnutí ve věci odvolání proti rozhodnutí ÚMČ Praha 14, odboru výstavby, o umístění stavby "Panorama Kyje II", Soubor 5-ti bytových domů, včetně komunikací, zpevněných ploch, parkovišť, řadových garáží, technické infrastruktury a veřejného osvětlení, oplocení předzahrádek.

Odbor stavební Magistrátu hlavního města Prahy rozhodl o napadeném rozhodnutí a rozhodnutím S-MHMP 947162/2012/OST/Ka/Cc změnil napadené rozhodnutí v podmínce č. 24 a v části odůvodnění, na straně 9.

V ostatním bylo napadené rozhodnutí potvrzeno.

Například přístup na pozemek 2575/1, k,ú, Kyje resp. jeho část s funkcí OB-C je dle rozhodnutí zabezpečen. Ze situačního výkresu v dokumentaci je dle rozhodnutí patrné, že přístupové cesty k jeho části, s funkcí OB-C, jsou mezi objekty souboru připraveny (směrem na sever mezi řadovými garážemi a objektem A4, směrem na východ mezi štíty objektů A1-A4).

Stavba také nebude nadměrně zatěžovat nadřazenou síť, protože byla kladně posouzena kapacita křižovatky Za černým mostem – Cíglerova (Ing.Sovina) a v širších souvislostech bylo i kladné posouzení návrhu Hygienickou stanicí pro hl.m.Prahu. Také územní plán nestanovuje v dané lokalitě žádnou vzájemnou podmíněnost staveb.

Blíže viz rozhodnutí S-MHMP 947162/2012/OST/Ka/Cc.

-----------------------


Zvětšit mapu


Zvětšit mapu

» Přejít na článek Magistrát vydal rozhodnutí k odvolání k umístění "Panorama Kyje II" na webu http://www.praha14.cz/.

Ke stažení: Zozhodnuti_MHMP_odvolani_Panorama_II.pdf, 290 kB

Ke stažení: Panorama Kyje

17.02.2011 17:22:37

Změny územního plánu Panorama Kyje (EKOSPOL)

Změny územního plánu Panorama Kyje (EKOSPOL)Úpravy směrné části územního plánu:
  • č. U 0538/2007 v prostoru mezi ulicemi Jamská a Budovatelská z funkční plochy OB-C na OB-D (na pozemcích p.č. 2575/3 a 2575/6). První etapa bytové výstavby společnosti Ekospol a. s. Panorama I.
  • č. U 0754/2009 při ulici Budovatelské z funkční plochy OB-C a OV-C na OB-D a OV-E. Druhá etapa bytové výstavby společnosti Ekospol a. s. Panorama II.
  • č. U 0903/2010 mezi ulicemi Jamská a Budovatelská z funkční plochy OB-C na OB-D. Třetí etapa bytové výstavby společnosti Ekospol a. s. Panorama III.
 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011