Hlavní menu:

17.03.2011, autor: KOK, kategorie: Rajská zahrada

Prodloužení platnosti územního rozhodnutí na stavbu zastávka ČD Rajská zahrada

Prodloužení platnosti územního rozhodnutí na stavbu zastávka ČD Rajská zahrada

Na úřední desce Úřadu MČ P14 zveřejnil Odbor výstavby a dopravy rozhodnutí o prodloužení platnosti územního rozhodnutí na stavbu zastávky ČD Rajská zahrada.

Platnost územního rozhodnutí, které vydal Městská část Praha 14, Úřad městské části, odbor výstavby a dopravy dne 8.6.2006 pod č.j. OVD/370/06/MILD, které nabylo právní moci dne 13.7.2006, na stavbu „Rajská zahrada - zastávka ČD a komunikační propojení se stanicí metra“ se vydaným rozhodnutím prodlužuje do 31.12. 2012.

Žadatel (Dopravní podnik hl.m. Prahy a.s. a HMP Magistrát hl. m. Prahy) oznámil stavebnímu úřadu, že není možné podat úplnou žádost o stavební povolení do dvou let ode dne, kdy rozhodnutí o prodloužení platnosti rozhodnutí o umístění stavby nabylo právní moci, a proto žádá opětovně o prodloužení platnosti územního rozhodnutí.

Tato situace byla zdůvodněna nedostatkem finančních prostředků ze strany investora stavby - MHMP OMI a SŽDC a neuzavření společné smlouvy o výstavbě. Oba investoři potvrdili záměr realizovat předmětnou stavbu v následujících letech a proto požádali o prodloužení územního rozhodnutí o další cca 2,5 roku, t.j. do 31.12.2012.

» Přejít na článek Prodloužení platnosti územního rozhodnutí na stavbu zastávka ČD Rajská zahrada na webu http://www.praha14.cz/.

Ke stažení: Rozhodnutí o prodloužení platnosti územního rozhodnutí na stavbu zastávka ČD Rajská zahrada, 61 kB;
Zahájení řízení o prodloužení platnosti územního rozhodnutí na stavbu zastávka ČD Rajská zahrada, 41 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011