Hlavní menu:

03.06.2011, autor: KOK, kategorie: Golf Resort

Povolení pro vodní díla GOLF RESORT BLACK BRIDGE

Povolení pro vodní díla GOLF RESORT BLACK BRIDGE

Úřad městské části Praha 14, odbor výstavby a dopravy, zveřejnil na úřední desce oznámení o vydání rozhodnutí o vydání povolení pro nakládání s povrchovými vodami - k jejich vzdouvání a akumulaci a stavební povolení pro vodní díla, která budou vybudována v rámci stavby GOLF RESORT BLACK BRIDGE.

Vzdouvání a akumulace vod se týká vodních děl: Laguna - vzdouvání, Ostrov - akumulace, Prostředníček - akumulace, Smolíček – akumulace. Celkový objem akumulované vody je u vodních děl: Laguna 2,8 tis. m3, Ostrov 2,5 tis. m3, Prostředníček 3,0 tis. m3, Smolíček 3,8 tis. m3.

Zároveň v rozhodnutí bylo vydáno stavební povolení pro stavbu vodních děl: Objekt H - Areálový splaškový kanalizační řad 1, Objekt J - zavlažovací systém hřiště, Objekt K Malé vodní plochy a toky - kaskáda tří vodních nádrží (Ostrov, Prostředníček a Smolíček, vodní plocha Laguna) a Objekt L - areálový dešťový kanalizační řad C a drenážní systém, které budou vybudovány v rámci stavby 18-ti jamkové golfové hřiště " GOLF RESORT BLACK BRIDGE", k.ú. Dolní Počernice, Horní Počernice, 1.etapa, část B a 2.etapa.

Stavba bude dokončena nejpozději do 31.12.2011.

» Přejít na článek Povolení pro vodní díla GOLF RESORT BLACK BRIDGE na webu http://www.praha14.cz/.

Ke stažení: ovd_akumulace_sp_golf_cm_020611.doc, 123 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011