Hlavní menu:

19.10.2009, autor: KOK, kategorie: Různé stavby

Zastavení územního řízení - Rezidenční byty U Křížovnického dvora

Zastavení územního řízení - Rezidenční byty U Křížovnického dvora

Odbor výstavby a dopravy na úřední desce zveřejnil usnesení o zastavení řízení k podání návrhu na vydání územního rozhodnutí o umístění stavby Rezidenční byty U Křížovnického dvora.

Stavba Rezidenční byty U Křížovnického dvora byla navržena na pozemcích č. parc. 784/3 a 784/4 k.ú. Hloubětín. Návrh na vydání územního rozhodnutí o umístění stavby podala společnost České nemovitosti a.s., IČ 25059688, Revoluční 3, 110 15 Praha 1 dne 15.12.2006. Po několika vydaných rozhodnutí a odolání došlo mezi společností České nemovitosti a.s. a městskou částí Praha 14 k dohodě k odkoupení těchto pozemků.

Dne 8. 7. 2009 byla uzavřena kupní smlouva týkající se pozemků č. parc. 784/3 k.ú Hloubětín a č. parc. 784/4 k.ú. Hloubětín mezi společností České nemovitosti a.s. jako prodávajícího a městskou částí Praha 14 jako kupujícího, dle které vlastnictví uvedených pozemků a veškerá práva a povinnosti s ním spojené přecházejí na kupujícího dnem účinnosti vkladu vlastnického práva podle této smlouvy do katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu. Z tohoto důvodu, změny vlastníka, bylo Odborem výstavby a dopravy územní řízení zastaveno.

» Přejít na článek Zastavení územního řízení - Rezidenční byty U Křížovnického dvora na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Tato diskuze je uzavřena, už nelze diskutovat.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Tato diskuze je uzavřena, už nelze diskutovat.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011