Hlavní menu:

26.10.2009, autor: KOK, kategorie: Různé stavby

Zahájení územního řízení - Sběrný dvůr s překládací stanicí komunálních odpadů

Odbor výstavby a dopravy na úřední desce zveřejnil oznámení o Zahájení územního řízení – na Sběrný dvůr s překládací stanicí komunálních odpadů.

Společnost Nakládání s odpady podala dne 15.10.2009 žádost o vydání územního rozhodnutí o změně využití území na pozemku parc. č. 2668/72 v katastrálním území Kyje. Jedná se o pozemek v areálu Doprava a mechanizace Praha spol s.r.o. umístěný mezi ulicí Nedokončenou a spalovnou. Odbor výstavby a dopravy nařídil na den 26.11.2009 veřejné ústní jednání spojené s ohledáním na místě. Sraz účastníků řízení při vjezdu do areálu. Na toto místo vyvěsí žadatel informaci o záměru na změnu užívání pozemku společně se situačním plánem. Námitky účastníků řízení a připomínky veřejnosti musí být uplatněny nejpozději při veřejném ústním jednání. Účastníci řízení mohou nahlížet do podkladů rozhodnutí (Úřad městské části Praha 14, odbor výstavby a dopravy, úřední dny: Po a St: 7.30 - 18.00 hod. v ostatních dnech po telefonické domluvě).

» Přejít na článek Zahájení územního řízení - Sběrný dvůr s překládací stanicí komunálních odpadů na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011