Hlavní menu:

16.06.2011, kategorie: Vysočanská radiála

Vysočanská radiála bude stát víc

Vysočanská radiála bude stát víc

Odbor městského investora Magistrátu hlavního města Prahy zveřejnil na úřední desce informace o zakázce pro stavbu č. 0053 Vysočanská radiála - dodatečná inženýrská činnost. Jedná se o veřejnou zakázku na zajištění inženýrské činnosti nad rámec původní mandátní smlouvy.

Rozsah zakázky nad rámec původní mandátní smlouvy se týká vypracování smluv ve fázi po kolaudaci přeložek inženýrských sítí pro vklad práva věcného břemene spočívajícího ve strpění přeložek energetických zařízení na pozemcích pozměněných od doby vydání stavebního povolení podle aktuálního stavu pozemkové mapy rovněž s přihlédnutím ke skutečně realizované trase přeložek.

Předpokládaná cena zakázky je 441480,- Kč.

Kdy bude dokončena Vysočanská radiála?

Nový optimistický termín zní listopad 2011, jak jej v tisku potvrdil Jiří Zlatohlávek z odboru městského investora. Silnice přitom měla být zprovozněna již před několika lety. Nový optimistický termín může být reálný, protože zároveň probíhá stavební řízení pro stavbu plynovodu na Vysočanské radiále. Týká se malého ani ne sto metrového úseku poblíž sjezdu na Satalice, který od sebe odděluje dvě skoro dokončené části rychlostní silnice. Toto oraniště bylo zatím zablokováno pro přeložku plynového potrubí. Přeložka se však už léta nemohla stavět, protože majitelé okolních pozemků si nepřejí trubky pod svými parcelami. Problém s pozemky byl vyřešen, tak snad stavba bude postupovat dle stanoveného termínu.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011