Hlavní menu:

10.10.2005, kategorie: Rezidence Lehovec

Vydáno rozhodnutí "Dům služeb Lehovec - stavební úprava na byty a kanceláře"

Vydáno rozhodnutí

Odbor výstavby a dopravy ÚMČ Praha 14 vydal rozhodnutí ve kterém umísťuje nástavbu objektu "Dům služeb Lehovec - stavební úprava na byty a kanceláře", tak jak je zakresleno v ověřené dokumentaci.Součástí rozhodnutí je také rozhodnutí o námitkách účastníků řízení (občanských sdružení Kyjský občanský klub a I. Občanské sdružení Hloubětín a devíti občanů).

Rekonstrukce spočívá v tom, že na dnešní hmotově rozměrný jednopatrový objekt v těsném sousedství zástavby nízkopodlažních rodinných domků budou přidány další dvě patra a střecha. Celkem 78 bytů, 3 kanceláře a odpovídající počet stání pro automobily v přízemí objektu.

Celkový pohled na navrhovanou "rekonstrukci" viz příloha. Situaci v místě můžete posoudit také z leteckého snímku současného stavu (viz příloha). Občanské sdružení Kyjský občanský klub se jako účastník řízení proti tomuto rozhodnutí odvolá.

Ke stažení: Přílohy, 57 kB;
let_snimek-4.jpg, 114 kB

04.09.2002 16:42:17

Devastace domu služeb Lehovec (Slévačská 752 - 2)

Devastace domu služeb Lehovec (Slévačská 752 - 2)

Devastace bývalého domu služeb ve Slévačské ulici 752 na sídlišti Lehovec v Praze 14 obtěžuje okolí hlukem při rozkrádání prodejných sběrných surovin a ohrožuje obyvatele na zdraví (uvolněné části objektu nad veřejnými plochami, poletující skelná vata, prach, ...)..

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011