Hlavní menu:

21.01.2013, autor: KOK, kategorie: Nízkoenergetické domy Hloubětín

Stavební povolení pro Nízkoenergetické bytové domy v Hloubětíně

Na úřední desce Odbor výstavby MČ P14 zveřejnil Rozhodnutí o vydání stavebního povolení na stavbu „Nízkoenergetické bytové domy Hloubětín, Praha 14“. Jedna se o tři bytové domy, včetně podzemních garáží a včetně potřebné infrastruktury a vyvolaných přeložek sítí.

Podzemní garáž je společná pro domy A a B a má nepravidelný tvar vzešlý z tvaru pozemku a dalších hranic (ochranná pásma síti atp.), zastavěná plocha 3192 m2. Objekt se skládá z 3 celků. Pod objektem A má 2 podzemní podlaží (do hloubky cca 3,5 m pod úrovní přilehlého terénu), pod objektem B má 3 podzemní podlaží (do hloubky cca 10 m pod nejvyšší úrovní přilehlého terénu). Celková kapacita objektu je celkem 213 stání a 1 nebytová jednotka v 1. PP pod domem A.

Bytový dum A s kapacitou 29 bytových jednotek + 1 nebytová jednotka má celkem 6 nadzemních podlaží - 5. a 6.np je ustoupené. Suterén tvoří objekt SO.01. Dum je členěn do 2 domovních sekci. Objekt má nepravidelný tvar písmene „Z“ šířky cca 12 m, rozměry opsaného obdélníku cca 55 x 35 m.

Bytový dum B s kapacitou 38 bytových jednotek má celkem 5 nadzemních podlaží - 5.np je ustoupené. Suterén tvoří objekt SO.01. Dum je členěn do 2 domovních sekci. Objekt má nepravidelný tvar písmene „S“ šířky cca 12 m, rozměry opsaného obdélníku cca 65 x 40 m.

Je jednopodlažní objekt půdorysného rozměru cca 6,7 x 5,5 m- vstup do schodiště hromadných garáži. Objekt je konstrukce propojeny (sloučeny) s objektem podzemních garáží.

Bytový dům C s kapacitou 47 bytových jednotek a 4 nebytových jednotek má celkem 6 nadzemních podlaží – 5 np a 6. np jsou ustoupená. Objekt má 1 podzemní podlaží zapuštěné ve dvou výškových úrovních - horní část částečně vystupuje nad teren. Zastavena plocha suterénem je 2304 m2, kapacita podzemní garáže je 62 stání. Nadzemní část objektu má nepravidelný tvar písmene „U" šířky cca 14-16 m, rozměry opsaného obdélníku cca 60 x 53 m. Dum je členěn do 4 domovních sekci.

» Přejít na článek Stavební povolení pro Nízkoenergetické bytové domy v Hloubětíně na webu http://www.praha14.cz/.

Ke stažení: OV_SP_bytove_domy_hloubetin_220113.pdf, 777 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011