Hlavní menu:

04.02.2011, autor: KOK, kategorie: Komunitní centrum Hloubětín

Rozhodnutí o umístění stavby Komunitního centra Hloubětínská

Rozhodnutí o umístění stavby Komunitního centra Hloubětínská

Úřad městské části Praha 14, odbor výstavby a dopravy, na úřední desce zveřejnil rozhodnutí o umístění stavby „Novostavba Komunitního centra Hloubětínská – Hloubětín“ v ulici Hloubětínská a Klánovická.

Budova komunitního centra bude umístěna na pozemcích parc. č. 68/1, 68/2, 69 v k. ú. Hloubětín, při hranici s pozemkem parc. č.2499/17 v k.ú. Hloubětín. Budova komunitního centra bude mít 1 podzemní podlaží a 3 nadzemní podlaží. Půdorys bude zhruba ve tvaru lichoběžníku, opticky rozdělený do tří částí. V jižní části bude situován víceúčelový sál, nad nímž bude pouze terasa, severní a střední část budou zastřešeny sedlovou střechou.

Všechna podlaží budou vertikálně propojena hlavním tříramenným schodištěm a výtahem. Samostatné schodiště povede z přilehlého chodníku v Hloubětínské ulici do baru umístěného v 1.PP. Hlavní vstup do budovy bude z Hloubětínské ulice do střední části s hlavním schodištěm a výtahem. Z této ulice bude ještě situován vchod do baru. Na západní straně pak budou situovány další tři vchody do sálu, komunitního centra a kavárny.

V 1. podzemním podlaží bude servisní a šatnové zázemí objektu (centrální šatny pro účinkující v sále, technické zázemí strojoven, kotelna a příprava teplé užitkové vody a sklady). Dále zde bude samostatně vlastním schodištěm přístupný bar s kapacitou 50 osob.

V 1. nadzemním podlaží budou foyer se šatnami a recepcí, multifunkční sál o kapacitě 115 diváků, doprovodné technické místnost, hygienické zázemí návštěvníků včetně bezbariérového, dále kavárna s max. kapacitou 65 míst, ve které nebude vlastní výrobna jídel ani zákusků.

Ve 2. nadzemním podlaží budou umístěna galerie multifunkčního sálu,, kanceláře, zasedací místnost a hygienické zázemí.

Ve 3. nadzemním podlaží bude výstup na terasu nad střechou sálu, tři klubovny, obřadní síň, kancelář matriky, sklad a hygienické zázemí.

Doprava v klidu bude řešena vybudováním celkem 46 parkovacích stání, které budou umístěny vně budovy. Na parkovišti I budou 4 podélná parkovací stání při západním okraji komunikace v Hloubětínské ulici na pozemku parc. č. 2499/17, k.ú. Hloubětín. Dále 20 kolmých parkovacích stání při východním okraji komunikace v Hloubětínské ulici na pozemku parc. č. 2499/18, k.ú. Hloubětín, z toho tři parkovací stání pro osoby s omezenou schopností pohybu a orientace. Na parkovišti II bude dalších 22 parkovacích stání bude umístěno na pozemku parc. č. 784/3, k.ú. Hloubětín. Vjezd na pozemek bude vybouraným otvorem šíře 5 m v ohradní zdi pozemku parc. č. 784/3v k.ú. Hloubětín, příjezd na pozemek bude po upravené příjezdové komunikaci parc. č. 783 v k.ú. Hloubětín.

Blíže viz: http://www.praha14jinak.cz/Kauzy/Komunitni-centrum-Hloubetin

» Přejít na článek Rozhodnutí o umístění stavby Komunitního centra Hloubětínská na webu http://www.praha14.cz/.

Ke stažení: ovd_ur_komunit_centr_hloub_030211.doc, 172 kB

25.03.2010 10:39:14

Komunitní centrum Hloubětín

Komunitní centrum Hloubětín

Vizualizace KC Hloubětín - převzato z http://www.praha14.cz/MC/vystavba.phtml#kc

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011