Hlavní menu:

21.11.2011, autor: KOK, kategorie: EIA

Radnice se vyjádřila k čerpací stanici na Vysočanské radiále

Radnice se vyjádřila k čerpací stanici na Vysočanské radiále

Rada městské části Praha 14 přijala usnesení č. 634/RMČ/2011 k vyjádření městské části Praha 14 k oznámení o zjišťovacím řízení dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, v platném znění, k záměru "ČSPH v km 2,250 Vysočanské radiály ve směru do centra, Praha 14, Praha - Satalice".

Rada městské části Praha 14 se seznámila s oznámením zjišťovacího řízení dle ust. § 6 zákona č.100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů (dále jen zákona) k záměru "ČSPH v km 2,250 Vysočanské radiály ve směru do centra, Praha 14, Praha - Satalice" a požaduje dodržet v dalším stupni projektové dokumentace a při realizaci stavby opatření k prevenci, vyloučení, snížení, popřípadě kompenzaci nepříznivých vlivů podle kapitoly D.4. předloženého oznámení.

Rada městské části Praha 14 v usnesení souhlasila s další přípravou realizace předmětného záměru výstavby čerpací stanice pohonných hmot bez požadavku na zpracování dokumentace podle přílohy č. 4 zákona.

» Přejít na článek Radnice se vyjádřila k čerpací stanici na Vysočanské radiále na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011