Hlavní menu:

30.05.2011, autor: KOK, kategorie: Novinky - Praha 14

Rada MHMP jmenovala ředitele odboru památkové péče a stavebního odboru

Rada MHMP jmenovala ředitele odboru památkové péče a stavebního odboru

Rada hl. m. Prahy dnes vzala na vědomí zprávu výběrových komisí o posouzení uchazečů na obsazení funkce ředitele odboru památkové péče a ředitele odboru stavebního Magistrátu hl. m. Prahy a na návrh ředitele magistrátu jmenovala do první funkce Mgr. Jana Kněžínka a do druhé Ing. Ivanu Jakoubkovou.

Do výběrového řízení na funkci ředitele odboru památkové péče se přihlásilo 12 uchazečů, k osobnímu jednání komise pozvala tři z nich. Do funkce komise Mgr. Jana Kněžínka doporučila jednomyslně. Po předchozí dlouholeté práci ve veřejné správě zastával Jan Kněžínek od roku 2005 do roku 2011 funkci ředitele odboru kultury, památkové péče a cestovního ruchu. V rámci reorganizace Magistrátu hl. m. Prahy byl tento odbor zrušen a zřízen Odbor památkové péče Magistrátu hlavního města Prahy.

Do výběrové řízení na funkci ředitele odboru stavebního Magistrátu hlavního města Prahy se přihlásili celkem 3 uchazeči a k osobnímu jednání komise pozvala dvě uchazečky. Výběrová komise doporučila Ing. Martinu Trnkovi, řediteli Magistrátu hlavního města Prahy, navrhnout Radě hlavního města Prahy, aby jmenovala do funkce ředitelky odboru stavebního Magistrátu hlavního města Prahy Ing. Ivanu Jakoubkovou.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011