Hlavní menu:

01.06.2010, autor: KOK, kategorie: Broumarská Sever - Jih

Prodej pozemků okolo Broumarské ulice je velký problém

Prodej pozemků okolo Broumarské ulice je velký problém

Tak to alespoň vnímají občané, kteří se dne 24.5.2010 účastnili veřejného setkání radnice s občany s mottem „Chcete, aby se na Praze 14 žilo lépe?“. V kulturním domě v Kyjích proběhla diskuse v rámci projektu Praha 14 - Zdravá městská část s cílem vytipovat 10 nejdůležitějších témat k řešení v naší městské části. Jako druhé nejdůležitější téma bylo vybráno téma C1 Zastavení prodeje pozemků Broumarská sever – jih (19 hlasů, 13%).
Setkání se zúčastnila téměř stovka občanů a diskuse proběhla v 7 tematických skupinách. Jednou z tématických skupin byla také doprava. Do závěrečného hlasování byla z každé oblasti vybrána dvě témata. Poté účastníci hlasovali o 15 nejdůležitějších tématech, které by měly být řešeny.
Jako nezávazněji téma k řešení bylo vybráno v hlasování téma D1 - Volnočasové plochy – hřiště pro děti a mládež (57 hlasů, 25%). Druhé vybrané téma bylo C1 - Zastavení prodeje pozemků Broumarská sever – jih (19 hlasů, 13%). Třetí v pořadí bylo téma B1- Penzion pro seniory (12 hlasů, 8%).

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011