Hlavní menu:

21.07.2011, autor: KOK, kategorie: Komunitní plánování

Podání námětů na dočasné využití pozemků v ulici Za Rokytkou

Podání námětů na dočasné využití pozemků v ulici Za Rokytkou

Městská část Praha 14 zveřejnila výzvu k podání námětů na dočasné využití pozemků v ulici Za Rokytkou v Kyjích (pozemky pod bývalými řadovými garážemi).

Městská část Praha 14 zveřejnila na úřední desce výzvu k podání námětů na dočasné využití části pozemku pare. č. 2626/1 vč. pozemků pod bývalými řadovými garážemi v k. ú. Kyje, v ulici Za Rokytkou. Celkem se jedná o plochu o výměře cca 6 500 m2.

Využití pozemku na období 2 let, dle územního plánu hl. m. Prahy, je na části plochy (výměra 5 600 m2) ZN - zeleň přírodní s možností využití na veřejně přístupná hřiště přírodního charakteru, dětská hřiště, drobné vodní plochy, drobná zařízení sloužící pro obsluhu sportovní funkce vodních ploch, cyklistické stezky, jezdecké stezky, pěší komunikace a prostory a komunikace účelové a na druhé části plochy (výměra cca 900 m2) území SP - krytá i otevřená sportovní zařízení.

Občané a organizace mohou vyjádřit a předložit své náměty, návrhy a připomínky do posledního dne zveřejnění záměru, 21.08.2011 do 13.00 hodin, na adresu Úřadu městské části Praha 14.

Náměty a případné připomínky je nutné doručit do podatelny Úřadu městské části Praha 14 v uzavřených obálkách označených „plocha v ulici Za Rokytkou, Kyje". Návrhy budou posouzeny radou MČ Praha 14.

Bližší informace k tomuto záměru na telefonním čísle 281005239, 281005388.

» Přejít na článek Podání námětů na dočasné využití pozemků v ulici Za Rokytkou na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011