Hlavní menu:

24.08.2019, autor: KOK, kategorie: Různé stavby

Oznámení o veřejném jednání nad návrhem územní studie průmyslové zóny Štěrboholy

Návrh územní studie průmyslové zóny Štěrboholy

Řešené území průmyslové zóny se nachází převážně v katastru Štěrboholy, při západním okraji zasahuje mírně do katastrálního území Malešic a na severu do katastru Kyje. Hranice řešeného území je vymezena přibližně ulicemi Průmyslová, U Technoplynu, Nedokončená a Štěrboholská spojka.

V současně době představuje nezastavěnou část průmyslové části, která tvoří přechod zastavěného území a příměstské krajiny. Urbanizován je prakticky pouze západní okraj území podél Průmyslové ulice. Zde se severně od mimoúrovňové křižovatky se Štěrboholskou spojkou nachází rozsáhlé obchodní centrum „Fashion Arena Prague Outlet“(č.p.440). Na ně navazuje směrem k severu areál ZEVO - Zařízení pro energetické využívání odpadu, dále jen spalovna Malešice (č.p.32) a zástavba končí areálem společnosti Richter + Frenzel, s. r. o. - prodej instalačního a sanitárního materiálu (č.p.1572) u křižovatky ulice Průmyslové s ulicí U Technoplynu.

Nedobudovaná ulice U Technoplynu míří přibližně východním směrem a tvoří severní ohraničení řešeného území. Za prodejní halou firmy Richter + Frenzel, s. r. o. umístěnou v nárožní poloze následuje nově vystavěný areál firmy FCC Environment, s. r. o. (zpracování komunálního odpadu) a dále na východ se ulice vytrácí v devastované ploše ruderálního charakteru.

Územní studie

http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/odbor_uzemniho_rozvoje/uzemni_planovani/uzemni_studie/index.html

Návrh k projednání územní studie průmyslové zóny Štěrboholy

http://servis.praha-mesto.cz/uzplan/uzemni_plan_hmp/US/01_porizovane/Sterboholy/sterboholy_uzemni%20studie_komplet_190808.pdf

» Přejít na článek Oznámení o veřejném jednání nad návrhem územní studie průmyslové zóny Štěrboholy na webu http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magistrat/odbory/odbor_uzemniho_rozvoje/uzemni_planovani/uzemni_studie/index.html.

Ke stažení: Návrh územní studie průmyslové zóny Štěrboholy, 1 MB;
Návrh územní studie průmyslové zóny Štěrboholy, 210 kB;
Návrh územní studie průmyslové zóny Štěrboholy, 123 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011