Hlavní menu:

08.09.2019, autor: KOK, kategorie: Metropolitní plán

Metropolitní plán: aktuality a připomínky

Metropolitní plán: aktuality a připomínky

Institut plánování a rozvoje Prahy - IPR a CAMP - Centrum architektury a městského plánování pořádá ve středu 11. září 2019 v 19:00 až 21:00 setkání na téma „Metropolitní plán: aktuality a připomínky“ v sídle Institutu plánování a rozvoje Prahy – IPR, Vyšehradská 57, 128 00 Praha.

Zajímá vás Metropolitní plán a to, co přináší? Jaký je počet připomínek? Co bude dál? Přijďte se podívat na aktuality a zeptat se na cokoli, co vás k tématu Metropolitního plánu zajímá. Večerem bude provázet první náměstek primátora Petr Hlaváček a ředitel IPR Praha Ondřej Boháč.

Registrace v síti GoOut. Rezervace místa končí 5 minut před začátkem akce, poté budou místa nabídnuta návštěvníkům bez vstupenky a to až do naplnění kapacity sálu. Děkujeme za pochopení

.

Z akce bude pořízen záznam.

» Přejít na článek Metropolitní plán: aktuality a připomínky na webu https://www.facebook.com.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.
09.09.2019 16:03:24, Jiří Feřtek
Chyby Metropolitního plánu

Metropolitní plán má jednu chybu, že řeší jen Prahu a nevidí do metropolitního regionu, jak název správně napovídá. Pak dochází např. ke sporům o trasování okruhu. A druhá chyba je, že neposiluje jednotlivé čtvrti, ale vidí Prahu jako monocentrickou hvězdu. Přitom by mohla být pohodový květák, kde každá její část funguje soběstačně z hlediska práce, bydlení i obchodu a rekreace.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011