Hlavní menu:

20.05.2010, autor: KOK, kategorie: EIA

IPPC – vydání změny integrovaného povolení pro Mlékárnu Pragolaktos

IPPC – vydání změny integrovaného povolení pro Mlékárnu Pragolaktos

Odbor ochrany prostředí Magistrátu hlavního města Prahy vydal na základě na základě ohlášení provozovatele Mlékárna Pragolaktos, a.s., Českobrodská 1174 a zveřejnil rozhodnutí o změně integrovaného povolení pro Mlékárnu Pragolaktos, které se týká aktualizace Havarijního plánu.

Na základě kontroly v provozu zařízení uskutečněné dne 26.02.2010 obdržel OOP MHMP dne 16.03.2010 oznámení provozovatele zařízení o plánované změně v provozu zařízení podle ustanovení § 16 odst. 1 písm. b) zákona o integrované prevenci, ve věci aktualizace Havarijního plánu. Havarijní plán byl aktualizován z důvodu vybavení centrálního chladicího zařízení akustickou signalizací k detekci úniku čpavku.

Blíže viz rozhodnutí Odboru ochrany prostředí MHMP.

Blíže viz stránky Ministerstvo životního prostředí ČR s informačním systémem k povolovacímu řízení o integrované prevenci a omezování znečištění (IPPC - Integrated Pollution Prevention and Control).

» Přejít na článek IPPC – vydání změny integrovaného povolení pro Mlékárnu Pragolaktos na webu http://www.mzp.cz/www/ippc.nsf/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011